سه‌شنبه, 1 خرداد 1397

پیام تبریک شهردار الوان به مناسبت فرارسیدن سال نو
یا مقلب القلوب و الا بصار                   یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول والاحوال             حول حالنا الی احسن الحال

چه زیبا ست شروع تغییر وتحولی که با ماه رجب ، ماه امیر المومنین (ع) وهمچنین با یاد ونام پیشوای نهم حضرت امام هادی (ع) همراه باشد ،اینجانب به نوبه خودحلول سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای( مد ظله العالی )که به سال حمایت از کالای داخلی مزین گردیده را به فال نیک گرفته و آمدن بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد رابه تمامی ایرانیان، علی الخصوص شهروندان ولایتمدار و فهیم شهرالوان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شما عزیزان خواستارم.
امیدست به برکت بهار نو و با اتکال به خداوند منان، با عزمی راسخ و به کار بستن همت و تلاش خود در مجموعه شهرداری الوان در سال جدید، با توجه به زیرساخت های ایجاد شده در شهر الوان و با حمایت های شورای محترم اسلامی شهر، شاهد تحولات چشمگیری در حوزه عمران شهری باشیم.
هاشم خنفری
شهردار الوان