جمعه, 30 شهريور 1397

عنوان : برگزاری مراسم اربعین دو شهید گمنام در شهر الوان با حضور آیت ا... حیدری نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۷
قرآن کریم سوره آل عمران آیه 169
بسم الله الله الرحمن الرحیم
وَ لاَ تَحسبَنَّ الذَّیِنَ قُتِلُوا فَیِ سِبیلِ اللهِ أَموَتاٌ بَل أَحیَاءٌ عِنَد رَبِهِم یُرزَقُونَ
(ای پیامبر) هرگز گمان مبر کسانیکه در راه خدا کشته شدند، مردگانند ، بلکه آنان زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.

در مورخه 97/2/4 مراسم گرامیداشت اربعین ، دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس از فرزندان و یاران با وفای حضرت امام خمینی (ره)با حضور گسترده مردم ولایتمدار شهر الوان و همچنین مسئولین محترم بخش و شهرستان و با حضورحضرت آیت الله حیدری نماینده مردم شریف خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با مدحی مداحان و شاعران اهل بیت عصمت و طهارت در محل مسجد جامع شهرالوان برگزار گردید که پس از پایان مراسم در مسجد جامع ، در راستای ادعای احترام به این عزیزان ، همه حضار محترم در محل یاد مان شهدای گمنام شهر الوان جهت قرائت فاتحه بر تربت پاک این بزرگوران با گلباران و گلاب پاشی این قبورمتبرکه گرد هم آمدند.