سه‌شنبه, 6 فروردين 1398

عنوان : دیداربا خانواده های معزز شهدا، علما وروحانیون ، وزیارت قبور شهدای گمنام شهرالوان به مناسبت چلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
بسم الله الله الرحمن الرحیم
وَ لاَ تَحسبَنَّ الذَّیِنَ قُتِلُوا فَیِ سِبیلِ اللهِ أَموَتاٌ بَل أَحیَاءٌ عِنَد رَبِهِم یُرزَقُونَ
(ای پیامبر) هرگز گمان مبر کسانیکه در راه خدا کشته شدند، مردگانند ، بلکه آنان زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.
در مورخه 97/11/16 در ایام الله دهه مبارکه فجر شهردار و واعضای محترم شورای اسلامی شهر الوان ضمن زیارت و غبار روبی از قبور مطهرشهدای گمنام شهر الوان با خانواده های محترم شهدای شهر الوان نیز دیدار نموده و یاد و خاطره آن عزیزان والامقام را در ایام الله دهه فجر گرامی داشتند که در ادامه این تجدید پیمان ضمن حضور در حوزه مقاومت بسیج شهید باقری شهرالوان ، از حوزه علمیه امام جعفر صادق (ع) شهر الوان نیزدیدار نموده که آقای علیدادی مسئول روابط عمومی شهرداری به نمایندگی از مجموعه شهرداری و شورای محترم اسلامی شهرالوان ، روحانیت معزز را سنگربانان، حافظان و مبلغان راستین دین و انقلاب اسلامی برشمردند. که در پایان جمع حاضر ، از بیانات رئیس حوزه علمیه امام جعفر صادق (ع) حجت السلام و المسلمین حاج آقا کعب عمیر در خصوص اهداف و آرمان های امام و انقلاب بهره مند شدند.