سه‌شنبه, 6 فروردين 1398

عنوان : حركت نمادین ودستجمعی طرح پاك سازی عمومی سطح شهر توسط پرسنل اداری شهرداری واعضای محترم شورای اسلامی شهرالوان به مناسبت ایام الله دهه فجر
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
در مورخه 97/11/17 در ایام الله دهه مبارکه فجر ، شهردار و کارکنان شهرداری و اعضای محترم شورای اسلامی شهر الوان ضمن قرائت فاتحه بر قبور مطهرشهدای گمنام شهر الوان در یک حرکت نمادین و دستجمعی اقدام به نظافت عمومی شهر از مقبره شهدای گمنام تا مرکز شهر و چندین خیابان دیگر نمودند و سرزده وارده یکی از مدرسه دخترانه شهرالوان شدند و آقای شهردار در حضور دانش آموزان و مدیران محترم مدرسه مربوطه بیان داشتند باید این فرهنگ را در بین شهروندان و سایر همکاران و دانش آموزان عزیز جا انداخت که همه با هم باید در بهداشت و سلامت شهر به نسبت سهم خودمان کوشا باشیم چراکه شعار شهرداریها این است که : شهر ما خانه ماست.