شنبه, 31 فروردين 1398

عنوان : به مناسبت روز شهید مراسم سالگرد شهدای گمنام در جوار قبور متبرك ومطهر این عزیزان در شهر الوان برگزار گردید
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
شهید دکتر چمران رحمته الله علیه فرمودند :
از من سئوال شد تقوا مهمتر است یا تخصص ؟ گفتم : تقوا ، اما اگر کسی در کاری تخصص ندارد و کار و مسئولیت پیشنهاد شده را بپذیرد قطعا بی تقواست.
در مورخه 97/12/25 مراسم سالگرد شهدای گمنام شهر الوان با حضور مسئولین محترم ، بخشدار محترم شاوور ، روحانیون محترم حوزه علمیه امام صادق (ع)شهر الوان ، مسئولین محترم سپاه و بسیج شهر الوان ، کمیته محترم امداد امام خمینی (ره) و اداره محترم آموزش و پرورش ، اعضای محترم شورای اسلامی شهر و مجموعه کاکنان شهرداری و همچنین حضور حجت السلام و المسلمین حاج آقا سید طاهر حمیدی امام جمعه محترم میان رود و مردم ولایتمدار شهر الوان با سخنرانی امام جمعه محترم میان رود و بیانات شهردار محترم در خصوص مقام والای شهداء در بمناسبت روز شهید و در جوار قبور متبرک و مطهر شهدای گمنام شهر الوان برگزار گردید.
( روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الوان )