شنبه, 31 فروردين 1398

عنوان : حمایت وتجدید پیمان شهردار واعضای شورای اسلامی شهر الوان با آرمانهای سپاه انقلاب اسلامی ایران
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
باتوجه به تهدید و تهمت ریاست جمهور نادان و احمق آمریکا ترامپ دیوانه در خصوص اظهارات سخیف و غلط و بی پایه و بی اساس در مورد سربازان مخلص و فرزندان انقلاب و دلاوران امت اسلامی ایران و مبارزان واقعی و جان برکفان اسلام عزیز که در تمام صحنه های جنگ های اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و نظامی علیه امت اسلام این سبزپوشان و شیرمرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از دل و جان خود مایه می گزارندو مصادق کاملی مبارزان با تروریسم جهانی هستند . شهردار و مجموعه شورای اسلامی شهر الوان به این مناسبت با پوشیدن لباس سبز و مقدس سپاه پاسداران و دیدار با فرماندهی محترم سپاه شو.ش و حوزه پایگاه شهید باقری شهر الوان ضمن حمایت کامل خود از این فرزندان مردم و انقلاب تجدید پیمان با این عزیزان نمودند.