شنبه, 2 شهريور 1398

عنوان : برگزاری جشن باشكوه نیمه شعبان در شهر الوان وتقدیر وتشكر از مردم جهت همكاری در احداث سیل بند
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۳
امام علی (ع) می فرماید:
با مهدی ما ، حجت ها تمام می شود ، او پایان بخش امامان و نجات بخش امت و نور آخرین است
***
در دوشنبه شب مورخه 98/2/1 ستاد برگزاری مراسمات فرهنگی ، مذهبی شهرداری و شورای اسلامی شهر الوان در محل و موقعیت خیابان امام خمینی (ره) شهرالوان با حضور گسترده و بی نظیر مردم شریف و مسئولین محترم شهرستان ، بخش و شهرالوان به مناسبت ولادت با سعادت صاحب عصر و زمان (عج) و سالروز سربازان گمنام و همچنین به پاس تقدیر و قدردانی از تلاش شبانه روزی مشارکت جانانه مردم شریف شهرمان علی الخصوص صاحبان ماشین آلات سنگین و راهسازی و همچنین جوانان غیور شهر که با احداث سیل بندهایی محکم و استوار و ارتفاعی در چندین نقطه و موقعیت شهر که توانستند ساکنین شهر را از تهدید حتمی و جدی سیل فروردین ماه 98 در امان قراردهند . جشن بزرگی با حضور گسترده و بی نظیری از مشارکت آحاد شهروندان ارجمند و مسئولین محترم در محل و موقعیت فضای باز خیابان امام خمینی (ره) شهر الوان برگزارگردید. که پس از اجرای برنامه های متنوع و شاد در پایان مراسم لوح سپاس برای نصب در مسجد جامع شهر توسط شورای محترم اسلامی و شهرداری شهر الوان به مردم شریف شهر الوان به مناسبت حماسه تاریخی و به یاد ماندنی آنان تقدیم گردید.