چهارشنبه, 5 تير 1398

عنوان : برگزاری راهپیمایی روز قدس در شهرالوان
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۱
بسم الله الرحمن الرحمین
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللّهَ يَنْصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدامَكُمْ.
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد، اگر خدا را يارى كنيد ياريتان مى‏كند و گامهايتان را استوار مى‏دارد.
***
در راستای حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین قهرمان و اعلام انزجار از استکبار جهانی و بیزاری و تنفر از رژیم صهیونیستی جنایتکار اسرائیل خون آشام ، و آل سقوط سعودی که با بی حرمتی در ماه مبارک رمضان سالهاست در حمله وحشیانه و یورش بی رحمانه و کشتار مردم مظلوم نوار غزه و یمن و بحرین و سوریه و عراق ، دستشان تا مرفق بخون امت اسلامی در این ماه مبارک خدا رنگین گردیده است ، مردم غیور و سلحشور و ولایتمدار شهر الوان با لبیک یا روح الله و ما همه سرباز توئیم خامنه ای ، و مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل ، و آل سعود کثیف ، با رد اقدام و عمل شوم معامله قرن توسط کشورهای به ظاهر مسلمان منطقه به سرکردگی آمریکایی جنایتکار ، دوش به دوش سایر هموطنان کشور عزیزمان ایران اسلامی و همچنین سایر مردمان آزادیخواه جهان ، درروز جهانی قدس این حرکت بزرگ الهی ، اسلامی و انقلابی شرکت نمودند تا با حضور گسترده خود ، ضمن لبیک به فرمان تاریخی معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری ، همراهی و پشتیبانی خود را با مردم ستمدیده فلسطین و دیگر امت اسلامی مظلوم منطقه ، و رد معامله قرن اعلام نمایند و مشت محکمی را بر دهان یاوه گویان و دشمنان دین اسلام و قرآن کوبیده باشند.