جمعه, 29 شهريور 1398

عنوان : اتمام عملیات جابجایی سیل بند انتهای خیابان امام صادق (ع) شهرالوان
 ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
امام خمینی (ره) :
الحمدالله شهرداریها طوری شده اند که خدمت در آنها عبادت است .
***
خدا را شاکریم که یکبار دیگر پروردگار ذالجلال و الأکرام بر ما خدمتگذاران و خادمان شهرالوان ، این فرصت را عطاء نموده است تا با حمایت و با پشتیبانی بی نظیر و حماسه های بزرک شما مردم شریف شهر الوان و شورای اسلامی شهر و همچنین با تلاش مجموعه توانمند و مخلص شهرداری الوان ، شاهد جابجایی پروژه عمرانی بزرگ سیل بند انتهای خیابان امام صادق (ع) در موقعیت مناسب آن باشیم که از نیازمندیهای ضروری شهر در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی مشابه خواهد بود . از همه شما شهروندان و سروران گرام در مشارکت احداث سیل بند بزرگ شهر که ما را در این حماسه بزرگ یاری فرمودید نهایت تشکر و قدردانی بعمل می آید. لذا بدینوسیله در مورخه 98/5/30 اتمام عملیات جابجایی سیل بند مربوطه و احداث زیرسازی قسمتی از خیابان ساحلی در موقعیت مورد نظر به اطلاع عموم می رسد.