جمعه, 29 شهريور 1398

عنوان : برگزاری جشنهای دهه ولایت وامامت (عید قربان تا عید غدیر خم) در شهرالوان
 ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
جبرئیل به پیامبر اکرم (ص) :
خداوند می فرماید: اگر اهل زمین همچون اهل آسمان علی (ع) را دوست می داشتند هرگز آتش جهنم را خلق نمی کردم.
شهرداری الوان در ایام دهه ولایت و امامت علاوه بر اینکه اقدام به آذین بندی ورودی و خروجی و همچنین پارکهای سطح شهر با پرچم های ارتفاعی (3×1 ) و پرچم گذاری و اصلاح روشنایی و ریسه بندی در بلوار امام حسین(ع) بطول 2 کیلومترو همچنین برگزاری دعای عرفه و نصب بنرهای تبریک عید سعید قربان و عید غدیر خم در سطح شهرنموده است ، ستاد برگزاری مراسمات فرهنگی مذهبی شهرداری و شورای اسلامی شهر الوان در مورخه 98/5/28 ساعت 21/30 در مسجد جامع شهر الوان با حضور سخنران بین المللی دکتر حسینی قزوینی و امام جمعه محترم شهرستان شوش دانیال(ع) حضرت آیت الله امام (دام ظله) و همچنین مسئولین محترم ادارات شهرستان، بخش و شهر الوان و خطیبان ، سخنوران و شاعران محترم و با حضور گسترده مردم شریف شهرمان که از مشتاقان و محبین اهل بیت عصمت و طهارات می باشند ، جشن بزرگ عید غدیرخم تحت عنوان جشن امامت و ولایت امام علی (ع) را برگزارنمود.