شنبه, 23 آذر 1398

عنوان : افتتاح و بهره برداری از 4 پروژه عمرانی ، آسفالت خیابان های فلسطین ، جمهوری ، مدرس و حافظ شهر الوان در هفته دولت
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
ما مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر الوان افتخار داریم و خدا را شاکریم که یکبار دیگر خداوند سبحان بر ما خدمت گزاران و خادمان مردم شریف شهرالوان ، این فرصت را عطاء نمود تا با تلاش مجموعه توانمند و مخلص شهرداری الوان ، شاهد افتتاح و بهره برداری از 4 پروژه عمرانی ، آسفالت خیابان های فلسطین ، جمهوری ، مدرس و حافظ در هفته دولت با حضور امام جمعه محترم شهرستان و نماینده دلسوز مردم شریف شهرستان شوش دانیال(ع) در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار ارجمند شهرستان شوش جناب آقای دکتر غزی وبخشدار محترم شاوورو مجموعه شورا اسلامی شهر و شهرداری الوان و دیگر مسئولین و روسای محترم ادارات و سازمان ها و ارگانهای شهرستان در مورخه 98/6/6باشیم.