شنبه, 23 آذر 1398

عنوان : تكریم ومعارفه رئیس محترم دادگاه عمومی بخش شاوور
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الله یامرکم ان تودو الامانات الی اهلها و اذا حکمتم بین الناس ان تحکمو ا بالعدل ان الله نعما یعظکم به ان الله کان سمیعا بصیرا. خداوند به شما فرمان می دهد که امانتها را به صاحبانشان بازگردانید. و چون درمیان مردم به داوری نشینید به عدل داوری کنید و خداشما را چه نیکو پند می دهد . هر آینه او شنوا و بیناست. (سوره نساء آیه 58 )
در مورخه 98/8/18 مهندس محمدزاده شهردار و کارکنان شهرداری الوان و اعضای محترم شورای اسلامی شهر الوان در مراسم تکریم دکتر فاخر باوی ریاست محترم سابق دادگاه عمومی بخش شاوور و معارفه دکتر محمد موسی زاده ریاست محترم دادگاه عمومی بخش شاوور در تالار ارشاد شهر الوان در جمع مسئولین قضایی استان و شهرستان وامام جمعه و فرماندار محترم و سایر مسئولین ادارات ، شوراهای اسلامی و شوراهای حل اختلاف شهرها و بخش، نیروهای انتظامی و نظامی و شیوخ منطقه شرکت و به پاس زحمات ایشان لوح تقدیر خود را تقدیم ایشان نمودند .