دوشنبه, 7 بهمن 1398

عنوان : اعزام اكیپ خدماتی به همراه یك دستگاه كمپرسی توسط شهرداری الوان جهت كمك به خدمات رسانی شهرداری كارون ناشی از آبگرفتگی معابر ومنازل شهر كوت عبدالله
 ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
پیامبر اکرم (ص) فرموده اند :
کسی که هجوم و ضرر سیل یا آتش را از گروهی از مسلمانان دفع کند ، بهشت برای او واجب می شود.
(کافی – دارالحدیث ج 9 ص 481)
با توجه به دستور استاندار محترم خوزستان جناب آقای دکتر شریعتی در جلسه متشکله مدیریت بحران استانداری خوزستان مبنی بر بسیج سایر ادارات از جمله شهرداریها برای کمک رسانی به شهرستان کارون ، که در سیل اخیر دچار آبگرفتگی معابر و منازل شهر کارون گردید . شهردار محترم جناب مهندس محمدزاده جهت خدمات دهی و خدمات رسانی بهتر و بیشتر به شهروندان محترم شهر کارون درکنار سایر ادارات استان ، در مورخه 98/10/3 ضمن توصیه و ارشادات لازم به نیروهای خدماتی و ناوگان موتوری شهرداری الوان در راستای خدمت به هموطنان عزیز، یک اکیپ 7 نفره از زبده ترین نیروهای خدماتی خود به همراه کمپرسی بنز تا اطلاع ثانونی به آن شهرستان اعزام نمودند.