دوشنبه, 7 بهمن 1398

عنوان : بیانیه شهردار واعضای شورای اسلامی شهرالوان درخصوص انتقام سخت به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد قاسم سلیمانی
 ۱۳۹۸/۱۰/۱۷
بیانیه شهردار واعضای شورای اسلامی شهرالوان درخصوص انتقام سخت
بسم الله الرحمن الرحیم
من المومنین رجال صدقوا ماعاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر وما بدلوا تبدیلا

بار دیگر تجاوز ددمنشانه دولت خون آشام وجنایتکار آمریکا با نشان دادن چهره دیو صفت خود همچون خفاشان کوردل ، در دل سیاهی شب آن هم نه از راه زمین بلکه از آسمان واز ترس رویارویی با شمشیر بران این ابر مرد و مالک نشان ذوالفقار وقهرمان ملی کشور ایران اسلامی او را به مثال خنجر زدن از پشت به شهادت رساندند.ما به این یزیدان زمان یادآوری می کنیم با این کار غیر انسانی و وحشیانه ، میلیون ها سردار سلیمانی هر روز دردل وذهن امت اسلامی ما زاده میشود واین روباه صفتان زشت خوی باید بدانند باهر بار کشتن یک سردار سلیمانی صدها سردار سلیمانی دیگر متولد خواهند شد. در مسلخ عشق جزء نکو را نکشند ... روباه صفتان زشت خورا نکشد.
ما به کفتار صفتان آمریکایی وشغالان ترسوی منطقه ای وگاوان شیرده او می گوییم هرگز علم سرداربر زمین نخواهد ماند وهریک از ما علمداری فدایی وجان برکف برای علی زمان خودمان (حضرت امام خامنه ای ارواحنا فداه ) خواهیم بود.این آتش خشم مقدس جوانان مرز وبوم ایران اسلامی هرگز تا نام این شیاطین زمان چون آمریکا ، اسرائیل وعربستان آل سقوط کثیف درمنطقه وجودارد خاموش نخواهد شد.روزی فرا می رسد که با ندای الله اکبر، محمدرسول الله ، علی والله همچون ابابیل برسر خانه های عنکبوتی آنان حمله ور خواهیم شد. وانتقام سختی که امام زمان ما حضرت آیت الله العظما امام خامنه ای ارواحنا فداه فرمودند را سخت ازاین ترسوهای بزدل منطقه ای وفرا منطقه ای خواهیم گرفت.نخوبید وبیدار باشید که لحظه به لحظه در انتظار صدور فرمان انتقام سخت خواهیم بود.
شهادت این سرباز بزرگ مرد اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی وتعدادی از شهدای همرزم این شهید والا مقام که نمونه برجسته ای از تربیت شدگان اسلام ناب محمدی (ص) ومکتب امام خمینی (ره) وخط سرخ حسینی (ع) بودند رابه ملت ایران اسلامی ، ملت شریف استان خوزستان، مردم سلحشور شهرستان شوش ومردم غیور بخش شاوور ، مردم ولایتمدار شهرالوان علی الخصوص برادران حافظ نظم وامنیت کشور سپاهیان ، پاسداران وبسیجیان جان برکف تسلیت وتبریک عرض می نمائیم .
ای کاروان آهسته رو که آرام جانم می رود                آن دل که باخود داشتیم با دل ستانم می رود

نعمت محمد زاده                                 جمیل حزباوی
                          شهردار الوان                          رئیس شورای اسلامی شهرالوان